Staatssecretaris Theo Francken
Volledig scherm
Staatssecretaris Theo Francken © Photo News

Francken wil één dienst die alle vreemdelingen kan registreren

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) lanceert de piste om elke registratie van vreemdelingen te laten gebeuren door één bevoegde dienst. Hij wil op die manier de registratie van niet-begeleide minderjarigen (NMBV's) in ons land verbeteren. Dat heeft staatssecretaris Francken vandaag in de Kamer verklaard.

12 reacties

  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Francken indien je niet oppast zijn al uw ideeen weer van Open Vld. Volgens de grote EU leider Verafstoot, de EU graaier, komen al die voorstellen van hem. Paar weken geleden was dat niet bespreekbaar volgens uw collega's en nu vinden ze dat allemaal het einde. Politiek van dag op dag, of hebben ze bang dat Merkel het niet meer red.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Geen dienst gewoon grenzen dicht ,of denken die dat we elke paar jaar voor een begrotingstekort van 4 a 5 miljard gaan opdraaien en betalen.
  • Julien Cuypers

    6 jaar geleden
    Eindelijk iemand bij migratie met kennis van zaken. Had De Coninck er gezeten had het om zeep geweest, zoals het OCMW op z’n gat zat toen zij daar de leiding had.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Natuurlijk. Eén land, één regering. Schaalvergroting is altijd kosten efficiënter en laat toe om te snoeien in de overheid - lees in de cumuls van de politici en de baantjes uitgedeeld aan familie en vrienden.
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Francken, veel blabla, weinig boem boem.