ANP
Volledig scherm
© ANP

België en Duitsland meest om hulp gevraagde landen inzake terrorismedossiers

Tussen begin 2014 en juni 2018 was België het tweede meest door andere Eurojust-landen om hulp gevraagde land in juridische dossiers in verband met terrorisme. Dat vernam Belga vandaag tijdens een persbezoek van Eurojust in Den Haag ter gelegenheid van het jaarlijkse seminarie ter bestrijding van het terrorisme.

10 reacties

  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Dwz dat die beide landen in het bezit zijn van de meeste terroristen ! Mooi record !
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Het is al decennia geweten dat België een 'draaischijf', een 'toevluchtsoord' en een 'uitvalsbasis' is voor criminaliteit, zowel de klassieke criminaliteit, maffia- criminaliteit, terrorisme, en politieke criminaliteit. Het is dus 'normaal' dat andere landen om Belgische hulp vragen want hier zitten meestal degenen die ze zoeken!
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Dan best toch niet aan de burgemeester van Molenbeek vragen want dat "Is haar job niet" ... in haar eigen woorden.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Jongens toch, als J.Jambon plichtsbewust doet wat nodig is om ons huis en haard zo veel als mogelijk te beveiligen, dan nog lees je hier onder commentaren als “Fraaie verdienste! Niks om fier over te zijn me dunkt.” Allicht commentaar van dezelfden die na de eerstvolgende aanslag op Jambon zullen schieten…
  • Bob Bedford

    6 jaar geleden
    dat is normaal, ze wonen immers allemaal hier en de meeste in brussel en franstalig belgie..en meestal een gemeente waar rood aan de macht is !