© D

Beyoncé en Jay-Z brengen dochtertje in verlegenheid tijdens concert

Blue Ivy (6), het dochtertje van Beyoncé en Jay-Z, vergezelt haar ouders tijdens hun meest recente wereldtournee, en hoewel ze zich meestal kostelijk amuseert, wordt het haar ook soms allemaal eens te veel. Zo werd ze tijdens hun optreden in Londen op zaterdag gefilmd terwijl ze gegeneerd wegdook toen een aantal intieme, sexy foto's van haar ouders op het scherm verschenen.

VVA

Tijdens hun optreden in Londen op zaterdag keek dochter Blue Ivy mee van op de voorste rij. De zesjarige amuseerde zich te pletter, tot er plots een aantal intieme beelden van haar ouders op het grote scherm vertoond werden. Blue Ivy kon de beelden blijkbaar niet smaken, want ze dook meteen weg achter één van de radarschermen en kwam pas opnieuw piepen op het moment dat de beelden niet langer zichtbaar waren.

De schattige reactie van Blue Ivy werd vastgelegd op camera door Sara Emerson, een medewerkster van de Britse Ticketmaster, die het concert in Queen Elizabeth Olympic Park bijwoonde en deelde de beelden via haar sociale media. Daarna gingen ze viraal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER