Manchester City
Volledig scherm
© Manchester City

Tessa Wullaert tekent bij Manchester City én gunt ons unieke kijk achter de schermen op haar eerste dag

Manchester CityTessa Wullaert (25) zei gisteren de Duitse topclub Wolfsburg vaarwel en zette haar handtekening onder een tweejarig contract bij Manchester City. Na de steunpilaren van de Rode Duivels Kompany en De Bruyne vindt nu ook het kroonjuweel van de Red Flames onderdak in het Etihad Stadium. Wullaert beleefde gisteren een unieke eerste dag bij City en gunde ons een kijk achter de schermen.

15 reacties

  • Filip Eriksen

    6 jaar geleden
    Kijk inderdaad naar vrouwenvoetbal op TV: nauwelijks een pas die aankomt, nauwelijks een gelukt actie, om van de steevast grabbelende doelvrouwen maar te zwijgen. Zoals Hans Vandeweghe terecht opmerkte in De Standaard, niveau 3de provinciale zonder kans op promotie.
  • Johan Frederickx

    6 jaar geleden
    Marcske toch. Al ooit live vrouwenvoetbal gezien? Die spelen voetbal en zijn niet zo zagerig en vallen niet als dood bij het minste contact. Oke dat ze niet tegen de u19 winnen. Maar de top van het vrouwen tennis wint ook niet tegen de nr 200 van de mannen.
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Wolfsburg verlaten voor Lyon ok, maar voor ManC is een stap achteruit en stop nu eindelijk eens met te doen of vrouwenvoetbal top sport is. Zij kunnen niet winnen van een u19 team bij de snaken.
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Proficiat , een droom !
  • Gerrit gasthuis

    6 jaar geleden
    vrouwenvoetbal het blijft zoiets als klompendansen, nu ook in de commentaarszetel