Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) .
Volledig scherm
Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) . © BELGA

Kampeerchaos bij scholen: "N-VA gijzelt minister Crevits om politieke spelletjes te spelen"

Oppositiepartij Groen is bereid om Open Vld en CD&V een wisselmeerderheid aan te bieden in het dossier van de schoolinschrijvingen. Dat zegt Vlaams parlementslid Elisabeth Meuleman. Volgens haar "gijzelt N-VA minister Crevits om politieke spelletjes te spelen". 

53 reacties

  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    @ Mw Lydia Appelmans ; ik deel uw mening volledig...Scholen kunnen de bevolkingsaangroei niet meer slikken. Problemen van kleuter- en lager onderwijs zullen doorschuiven naar alle middelbare scholen en de lat zal overal moeten zakken want niemand mag zonder diploma de school verlaten .
  • Theodoor de Gand

    6 jaar geleden
    de rooien hebben daar allemaal een camping mogen bouwen aan die scholen en staan daar met hun karavan en tent dat is net het maximiliaanpark zeg een schande
  • Phil Smedts

    6 jaar geleden
    De politiek partijen doen niets anders meer dan elkaar messen in de rug steken om wat extra visibiliteit te krijgen. Men zou beter het parlement en de regering ontbinden tot na de verkiezingen, dat zou een grote besparing op hun dure weddes geven. Gezien ze toch geen deftig werk meer afleveren, moeten ze ook niet betaald worden.
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Gelukkig is er nog de Nva die dit voorstel tegenhoudt. Het kan toch niet dat je niet meer de school van je kind kan kiezen. Of zijn jullie zeker dat iedereen de 1ste schoolkeuze krijgt. Droom maar verder.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Hoe wilt ge nu dat er niet gekibbeld wordt met zoveel regeringen ?