Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Pentagon moet 20.000 niet-begeleide migrantenkinderen opvangen

Het Amerikaanse Gezondheidsministerie heeft het Pentagon gevraagd zich op te maken om op zijn militaire bases 20.000 migrantenkinderen te herbergen die zonder begeleiding van hun ouders de VS zijn ingeweken. Dat heeft een Amerikaanse functionaris vandaag aan het Franse persbureau AFP gezegd.

5 reacties

  • freddy depaepe

    6 jaar geleden
    ze sturen dus eerst een kinderen op eens die de nodige papieren hebben kunnen ze aan gezins hereniging beginnen. ok als her een aanvraag word ingedient om de falilie ook te laten overkomen stuur dan het kind gewoon terug, het is dan terug bij de ouders en iedereen tevreden
  • Dimitri Mostrey

    6 jaar geleden
    Ze gaan er nooit aan uit geraken. De Dems gaan altijd tegen stemmen, om het even welke immigratiewet. Ze kunnen hun eigen kiespubliek niet aan de deur zetten. Dat Californië onbestuurbaar wordt speelt blijkbaar geen enkele rol.
  • Robert Van Damme

    6 jaar geleden
    Dit opent eigenlijk wel perspectieven voor criminele dictators die bepaalde tegenwerkende landen omver willen werpen....
  • Rony De Sutter

    6 jaar geleden
    'Niet-begeleide migrantenkinderen...'. Heb me steeds afgevraagd hoe die jonge kinderen (dus geen knapen van 16 of 17) op eigen houtje vanuit pakweg Afghanistan, Honduras, Nigeria, enz tot in de landen van 'belofte' kunnen arriveren, terwijl het voor een volwassene al aartsmoeilijk is ? Woestijnen, zeeën, voedsel, enz het is allemaal te doen blijkbaar, of zit er meer achter ? Waarschijnlijk wel.
  • rik pieters

    6 jaar geleden
    onozelaars