Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © BELGA

Politici zullen gebrieft worden over risico's Russische inmenging bij verkiezingen

De Staatsveiligheid zal Belgische politici, partijen en andere "potentiële doelwitten" briefen over de risico's op Russische inmenging tijdens de komende verkiezingen. Dat schrijft La Libre Belgique.

11 reacties

  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Wel, de eerste inmenging is een feit. Tegenover de school waar ik in oktober moet gaan stemmen, wonen er sinds vorig jaar een paar Russen. Erger zelfs: ze hebben nu de Russische vlag uitgehangen, zogezegd omdat ze supporter zijn van hun voetbalploeg. Niet dus: tijdens de nacht voor de verkiezingen gaan ze met drones de stemcomputers hacken en ervoor zorgen dat ene Vladimir Poetin verkozen zal worden. Alarm!
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Iedereen staat tegenwoordig te liegen om zijn eigen gelijk te bewijzen. Dat komt niet alleen van Rusland maar van overal.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Wanneer links er dan van langs krijgt is het de fout van die stoute Russen en zeker niet HUN fout wanneer ze verliezen.Ik zie het zo gebeuren.....
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Gewoon oerbelachelijk!
  • richard Siegfried

    6 jaar geleden
    En over de inmenging waarvan we alle dagen het bewijs zien over heel Europa maar waar men het in de Media niet over heeft het ondemocratisch EU monster dat zijn tentakels en zijn waterdragers in elk Land apart in Europa en haar regeringen verspreid heeft om hun stuiptrekkende propaganda en wil verder te zetten weten dat dat de meerderheid van onze Europese bevolking daar nooit achter stond of achter zal staan. Leve de Vrijheid, (ps) en dan hebben we het nog niet over George Soros.