EPA
Volledig scherm
© EPA

Nog even geduld: vanaf volgende week opnieuw zomerse temperaturen op komst

Deze namiddag zijn er wolkenvelden, die licht neerslag kunnen produceren, vooral aan de Nederlandse en Duitse grens. In het westen, van de kust tot de provincie Henegouwen, is het droog met mooie opklaringen. Maxima tussen 12 graden in de Hoge Venen en 18 of 19 graden op sommige plaatsen nabij de Franse grens. Komende nacht zijn er in de meeste streken brede opklaringen. Minima tussen 5 en 10 graden in het binnenland en rond 12 graden aan zee. Dat zijn de verwachtingen van het KMI.

12 reacties

  • delcroix jean-pierre

    6 jaar geleden
    Mag voor mij al winteren. Al die warmte in nergens goed voor.
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Van john de wener is ook wakker se..
  • Marcus Vertongen

    6 jaar geleden
    Nu is toch het ideale zomerweer. Waarom moet dat altijd 30°c zijn. Volgende week is het weer veel te warm. 15 a 16°C in de zomer is warm genoeg. Iedereen die tropische temperaturen moet hebben, dat ze verhuizen naar Syrië en Irak. Daar is het warm en daar kunnen ze lekker zweten van angst. Dit is belgenland, met een gematigd zeeklimaat.
  • Van thienen John

    6 jaar geleden
    Laat de zomer maar komen?dendopper heeft 3maand in een bunker gezeten denk ik.de zomer is al 3maand bezig.te warm en te droog.nuja de zomermensen moeten niet gaan janken als er binnenkort watertekort is
  • pierrette pierrette walraevens

    6 jaar geleden
    Volgende week in vakantie en het wordt warm fantastisch gewoon meer moet een mens niet hebben.