Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jambon is gebrek aan veiligheidscultuur bij Tihange "echt beu"

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft in de Commissie Binnenlandse Zaken van de Kamer zijn ergernis laten blijken over het "gebrek aan een veiligheidscultuur" bij de nucleaire centrale van Tihange. "Ik ben het echt beu", zei de minister naar aanleiding van een klein incident in de centrale in  juni door "gebrek aan striktheid bij het personeel", schrijft La Libre Belgique. 

23 reacties

  • geert calu

    6 jaar geleden
    eerst tweedehandscentrales laten draaien en dan pas de veiligheidscultuur bekijken geeft geen gevoel van goed bestuur, is al vier jaar verantwoordelijk en had beter eerst de veiligheid onder de loep genomen
  • Jos Boesmans

    6 jaar geleden
    Ik heb vele jaren met Walen samengewerkt. Toffe vrienden en ze deden ook hun job. Maar dat Walen nonchalanter zijn dan Vlamingen valt niet te ontkennen ! On verra bien !
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Waarom dan constant dat geleuter in de krant? Doe er wat aan vent, ze zit in de regering! 4 jaar horen we de NVA klagen en jammeren, maar regeren is er niet bij. Wel volop graaien en postjes verdelen evenals partijkas laten vollopen met belastinggeld. Nooit stem ik nog NVA dat is zeker.
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    En ik ben de leugens van de N-VA beu wat hebben die van hun beloften waargemaakt ? Wat ik wel weet is de hatelijke verwezelijkheden zoals de indexsprong , verhoging van elektriciteit tax van 6 naar 21%, het niet afschaffen/herzien van de notionele aftrek voor bedrijven, de taxshift tijdens het jaar op het maandelijks inkomen zonder de taxschalen aan te passen ( broek vestzak politiek ) enz . Voor mij geen N-VA meer !
  • Dennis Gedon

    6 jaar geleden
    Heeft nochtans al jaren de tijd gehad om er iets aan te doen. Hypocriete vent.