David Catry bij zijn aankomst aan de rechtbank vandaag.
Volledig scherm
David Catry bij zijn aankomst aan de rechtbank vandaag. © AP

Belg krijgt levenslang in Cambodja voor drugssmokkel

Een Cambodjaanse rechtbank heeft een 34-jarige Belg tot levenslang veroordeeld omdat hij had geprobeerd meer dan een kilo cocaïne het koninkrijk binnen te smokkelen.

188 reacties

  • Kobe Hostyn

    5 jaar geleden
    Sterkte aan de familie van deze persoon, hopelijk zien ze hem ooit nog levend terug. Niet goed te keuren wat hij geeft gedaan, maar levenslang in zo een land is meestal ook levenslang, sterven doe je er meestal. Als je kan vrijkomen is het met gratie, niet veel meer. Ik raad iedereen aan 4000 days te lezen van Warren Fellows, eens je dit gelezen hebt versta je mijn punt wel.
  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Goed zo,die zal niemand meer vergiftigen.
  • Spencer van Echelpoel

    5 jaar geleden
    Wat een overdreven straf en reacties voor e stomme kilo coke!!Er komen tonnen binnen in antwerpen enz,die gast was afleiding voor e grote lading!!Iedereen maakt fouten,maar moeten zijn kindjes dan nooit meer hun vader zien?Coke maakt levens kapot?Het is leuk om is te doen maar als je er aan doodgaat,dan ligt het toch bij jezelf hoor das hetzelfde met alcohol die al eeuwen levens en gezinnen verwoest,maar das toch geen probleem in ons bekrompen bierland Belgie!!hahaha triestig!
  • Danny De Vleeschauwer

    6 jaar geleden
    Voorbeeld om anderen te weerhouden zulke stomme keuzes te maken Dit maakt vele levens kapot
  • Pascal Krols

    6 jaar geleden
    Prey Sar Prison in Phnom Penh de hoofdstad wordt zijn verblijfplaats . Een echte hel daar . Maar ja een fout heeft hij niet gemaakt zoals velen beweren . Dit was een keuze die hij gemaakt had die een zwaar risico inhield . Laat dit een voorbeeld zijn om anderen te weerhouden zulke domme keuzes te maken .