Anderlecht-talent tekent voor vier jaar bij Beerschot Wilrijk

Jorn Vancamp, de 19-jarige talentvolle spits die zijn opleiding genoot bij Anderlecht, tekende een contract voor vier seizoenen bij KFCO Beerschot Wilrijk. Zo kon Vancamp meteen deelnemen aan de eerste training onder Stijn Vreven.

Hugo Fret

Vancamp maakte bij Anderlecht deel uit van de gouden lichting die twee keer op rij de halve finale haalde in de Youth League. Hierin scoorde hij zowel tegen Arsenal als tegen Barcelona. Hij mocht ook opdraven in het eerste elftal van Anderlecht in het treffen tegen Saint-Etienne in het kader van de Europa League. Vorig seizoen werd Vancamp uitgeleend aan het Nederlandse Roda JC om ervaring op te doen op het hoogste niveau. In de Nederlandse Eredivisie was hij goed voor 4 doelpunten en 3 assists.

"Dit is een scharniermoment in mijn carrière," aldus Jorn Vancamp op de website van Beerschot Wilrijk. "Ik had nog een contract bij Anderlecht en heb nog steeds de droom en de ambitie om door te stoten naar de absolute top. Ik wil nu vooral spelen en die zekerheid kon Anderlecht mij niet geven. Daarom wil ik nu bij Beerschot Wilrijk doorbreken en promoveren. Ik woon trouwens in Hoboken en heb nooit verborgen een echte Rat te zijn. Als ik kon, kwam ik nog altijd kijken. Dat heeft bij mijn keuze voor Beerschot Wilrijk uiteraard meegespeeld. Hernan Losada was één van mijn idolen en nu wordt hij één van mijn trainers. Mooi is dat."

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners