Een postkaart verzonden aan Trump: "Dear Mr. Trump, Let kids be with their families #postcards4families"
Volledig scherm
Een postkaart verzonden aan Trump: "Dear Mr. Trump, Let kids be with their families #postcards4families" © Twitter Karen Ross

Trump krijgt duizenden postkaarten van kinderen: "Laat kindjes bij hun ouders"

Amerikaans president Trump heeft enkele dagen geleden een besluit ondertekend ter voorkoming van het scheiden van kinderen van ouders die illegaal de VS binnenkomen. “Wij willen gezinnen samen laten blijven”, zei de president in het Witte Huis. Maar voor veel families was de schade al te groot. Een opgezette geldinzamelingsactie, #postcards4families, vraagt aandacht voor de problematiek en hoopt daarmee veel geld in te zamelen.

5 reacties

  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Natuurlijk komen die kaarten van kinderen. Kinderen doen niets liever dan kaartjes schrijven naar presidenten, ministers enz. ik moet mijn kinderen hun schrijfgerief zelfs afnemen anders zouden ze overdrijven!!!!!!!!
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Kinderen worden de laatste tijd nogal iets te vaak op de voorgrond gezet om sommige mensen te beïnvloeden.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Dus pleiten om kinderen niet van hun ouders te scheiden is "links", Yannick? Het merendeel van de Republikeinen en Melania en Ivanka zijn dus ook links? En impliciet geef je toe dat "een hart hebben" en "menselijk zijn" enkel nog het prerogatief is van links?
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Ongeloofelijk, het 5de anti Trump artikel van de dag. Al even slecht als de Washington Post, en opnieuw gebaseerd op leugens die al ontkracht werden. Wie betaalt jullie eigenlijk voor deze propaganda?
  • Yannick Foubert

    6 jaar geleden
    LoL de linkse idioten stoken hun kinderen op goe bezig.