Premier Charles Michel en Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO .
Volledig scherm
Premier Charles Michel en Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO . © Bas Bogaerts

NAVO wil dat ons land zo snel mogelijk beslist over vervanging F-16's

De NAVO wil zo snel mogelijk een beslissing over de vervanging van de Belgische F-16's. Dat heeft secretaris-generaal Jens Stoltenberg benadrukt tijdens een onderhoud met premier Charles Michel (MR). 

45 reacties

  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Die uitstraling is toch nar waardig
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Die poedel Pieter de Crem heeft al lang een onderhands dealtje gesloten met de Amerikanen toen hij minister van Defensie was. Dat knoeiwerk bij defensie dit jaar achter de rug van Steven vandeput is ook het werk van De Crem zijn zijn kabinet... er zijn in de generale staf bijna zeker enveloppe's uitgedeeld.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Charles heeft een droom. Premiér van Wallonniè ! Onder presidentschap van Macron de Goude ! Hebben we hem ? Na het ten grave dragen van La Belgique, uiteraard !
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Jaren geleden en onder Di Rupo (p.s) en met sp-a nog in de regering werd besloten om F35 aan te kopen , maar nu dat die geen deel meer uitmaken van de regering zijn ze tegen . Euh excuseer , maar zou het kunnen dat zij dachten daar zelf beter van te worden misschien .
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Het "Journaal" doet een extra duit in het "vliegmachien"-zakje van M-M. Charlie en de "nouveau Louis", juist ! Voeren een Franse "vliegenier" op, die zijn aanbidding van zijne (Franse) Rafale, uitschreeuwt ! Heel "performant" nieuwsitem van onze "manipulerende", correcte "informatieve" Vrt nieuwsdienst. Charles en Louis zijn tevreden over de "samenwerking". De NAVO-baas bleef (geduldig) op de vlakte.