Mandy Moore.
Volledig scherm
Mandy Moore. © Instagram/Jordan Strauss/Invision/AP

Dit moet Mandy Moore ondergaan voor haar rol in de dramaserie 'This Is Us'

TVVoor haar rol als de 68-jarige Rebecca in de dramaserie 'This Is Us' moet Mandy Moore (34) maar liefst drie uur in de make-upstoel plaatsnemen. Maar dat blijkt peanuts in vergelijking met wat ze moest doormaken om de prothese te maken. 

0 reacties

  1. Regisseur ‘Máxima’ had ophef over seksscènes niet verwacht: “De koning en koningin moesten daar toch mee beginnen om dochters te krijgen”
    TV

    Regisseur ‘Máxima’ had ophef over seksscènes niet verwacht: “De koning en koningin moesten daar toch mee beginnen om dochters te krijgen”

    Al in de eerste aflevering van de prestigieuze fictiereeks ‘Máxima’ duiken Máxima en Willem-Alexander samen in bed. En die seksscène kan meteen op heel wat commentaar rekenen. “Het is alsof je naar je ouders kijkt die seks hebben”, klinkt het online. Toch had regisseur Joosje Duk die kritiek niet verwacht. “Ik ben zelf niet zo preuts”, vertelt ze aan AD.nl.
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”