Melania Trump in haar Zara-jas met opschrift "I Really Don't Care. Do U?"
Volledig scherm
Melania Trump in haar Zara-jas met opschrift "I Really Don't Care. Do U?" © REUTERS

"En Trump maar denken: 'Waar is mijn jas?'": Amerikaanse komieken steken draak met flater van Melania

Het bezoek van Melania eerder deze week aan een detentiecentrum voor kinderen van immigranten aan de Mexicaanse grens was spek naar de bek van enkele beroemde Amerikaanse komieken en talkshowpresentatoren. Vooral de jas met het opschrift "I really don't care. Do U?" inspireerde de tv-sterren. Jimmy Fallon grapte bijvoorbeeld dat Melania er met de jas van Trump vandoor was. 

7 reacties

  • Linda Blereau

    6 jaar geleden
    Flater? Het was te hopen dat elke zichzelf respecterende Amerikaan zo’n jas aantrok ‘Trump we do not care about any nonsense you say’. Haar grootste flater is zo’n man in haar leven toelaten.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Een door- en doorslecht mens die enkel aan zichzelf denkt, een waardeloze vader en echtgenoot,... en toch heeft hij hier en daar nog een bewonderaar! Ik vraag me echt af wat iemand daartoe drijft: hoe verknipt moet je daar voor zijn?
  • Mark Desiron

    6 jaar geleden
    prachtig statement van haar
  • André Van der Poorten

    6 jaar geleden
    Flater ? Eerder goed doordacht !
  • wim CLAES

    6 jaar geleden
    ik vrees dat dit geen flater is, doch een bewust gebaar. en trump maakt geen flaters, want in tegenstelling tot wat men denkt , is hij een zeer berekenden kerel met een slecht karakter.in het zuiden komt ge wel meer van die mot......kers tegen.