N-VA stelde deze week zijn verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.
Volledig scherm
N-VA stelde deze week zijn verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. © Photo News

N-VA toont geen interesse in post van premier: "Kan u zich het circus in de Kamer inbeelden als premier N-VA’er zou zijn?"

N-VA is niet geïnteresseerd in de post van premier bij de verkiezingen in 2019. Dat zegt vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Jam Jambon in een interview met La Libre Belgique. 

209 reacties

  • willem coopman

    6 jaar geleden
    Moest BDW enige moed hebben dan had hij en niemand anders de scepter van Di Rupo overgenomen. Maar daar is nu eenmaal moed voor nodig, geen gekekel zonder eieren. Om het in de politiek te maken volstaat een acteurs-diploma zodat de mensen niet zien hoe ze belogen worden, daar zijn vele NVA's het levende voorbeeld van!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    men zou beter naast één federale regering met afschaffing van alle regionale regeringen ook een beperking invoeren van de duur van de mandaten : twee maal verkiesbaar en nadien gedaan met aan politiek en zakkenvullerij te doen. Beroepspolitiek is in tegenspraak met democratie en leidt tot dictatuur en corrupte
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    En nu is het geen circus zeker ? Onbekwame zakkenvuller !
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Danny Holdensrath,en maar goed ook.Want vanaf de enkels naar boven is bij die graaier (zoals met zijn beloofde mandatenlijst) alles gebakken lucht.
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    Ze komen allemaal nog niet aan de enkels van BDW.