© Isopix

Zo ziet Drew Barrymore eruit, met én zonder make-up

Met een opvallende foto op Instagram van haar half ongeschminkte en half opgemaakte gezicht laat actrice Drew Barrymore (43) zien hoe ze eruitziet zonder en met make-up. "Wauw, je ziet er op beide foto's goed uit", reageren de fans.

elvh

“90 procent van de tijd draag ik geen make-up”, zei actrice Drew Barrymore eerder al aan New York Times. Om het verschil duidelijk te laten zien, post ze op Instagram een opvallende voor en na-foto. Op de voorfoto zijn pigmentvlekken, acne en wallen niet gecamoufleerd.

Drew Barrymore heeft een nieuwe vriendin: make-upartieste Nikkie de Jager. Nikkie is bekend op YouTube en scoort veel likes met haar 'half face make-up'. Op Instagram wil Drew Barrymore met de foto graag reclame maken voor haar nieuwe vriendin, die ze de 'rockster van de beautywereld' noemt.

"Ik wou dat ik deze look voor altijd kon behouden", schrijft de actrice onder de post. "Nikkie, ik moet zelfs wenen als ik jouw make-up er weer afhaal", geeft ze toe.

De post kreeg al 340.000 likes en veel fans vinden het fantastisch dat Drew Barrymore laat zien hoe ze echt is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer