De Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen (links) en woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis hebben moeite om buiten de deur te eten. Nielsen werd uitgejouwd in een restaurant, Sanders werd geweigerd.
Volledig scherm
De Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen (links) en woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis hebben moeite om buiten de deur te eten. Nielsen werd uitgejouwd in een restaurant, Sanders werd geweigerd. © REUTERS

Eigenares restaurant stuurt woordvoerster Witte Huis weg: "We houden bepaalde waarden hoog in het vaandel"

Een restauranthouder in Virginia heeft woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis uit zijn zaak gezet omdat ze voor president Donald Trump werkt. 

107 reacties

  • Chantal Naessens

    6 jaar geleden
    Welke waarden zeker geen'demokratische waarden eerder onverdraagzaamheid en diktatoriale waarden!
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    Je mag er alleen gaan eten als je hetzelfde gedachtengoed hebt. Misschien anders denkenden in de gevangenis steken, zoals in Turkije.
  • ERIC SPRANGERS

    6 jaar geleden
    aan alle naieve mensen, ofwel laat je gans het midden oosten en Afrika onze landen overspoelen bij conflicten ofwel niemand en los je de problemen in het land zelf op. Mensen kunnen het goed bedoelen, maar wees realistisch. Verandering was dringend nodig, wie dat niet inziet, "is blind".
  • Jozef Hendrickx

    6 jaar geleden
    Een lid van de inclusieve maatschappij sluit weer iemand uit . Zou zeggen tegen de Trump aanhangers , ga daar niet meer eten . Betekent halvering omzet en failliet , de andere incluselingen vangen je wel op
  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    Er zijn landen die elke weerstand tegen de politieke leden onderdrukken. Dit is een typisch verhaal waarvoor men elders de restauranthoudster haar zaak en familie zouden kwellen. Het zou kunnen dat dit restaurant binnenkort niet meer bestaat.