Lynn Wesenbeek en dochter Lauren Versnick.
Volledig scherm
Lynn Wesenbeek en dochter Lauren Versnick. © Photo News

Dochter Lynn Wesenbeek maakt haar acteerdebuut

CelebritiesLauren Versnick (24), de dochter van VTM-gezicht Lynn Wesenbeek, gaat haar moeder achterna. In de serie 'Studio Tarara' zal ze illustreren hoe het er in de beginjaren van VTM aan toeging. 

13 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    BV's zijn ook dynastieën aan het creëren zoals de politiekers. De kennis (???) gaat over van pa en ma op de kinderen. Ook de pretentie en de streken.
  • Renaat Moerman

    6 jaar geleden
    Precies de baronnen van vroeger : zo moeder zo dochter, zo vader zo zoon. De politici hebben reeds lang dit verdien trucje ontdekt. Gelukkig kijken wij nog zeer weinig TV en kopen ongeveer niets waar we reclame van zien, dus veel sponsoring van onze kant valt er niet te verwachten.
  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Ja , mooi smoeltje maar of dat voldoende is om he te maken als " actrice " ?
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Zijn die kinderen van de zogezegd BV-s dan allemaal zo veel slimmer als onze kinderen? Sommige BV-s hebben geen nagel om aan hun gat te krabben en dan het toch zo hoog laten hangen. Leer ze eerst werken en met geld om gaan en laat ze dan doen wat ze willen,maar zij bekijken dit anders vermoed ik binnen kort is ze ook een BV en dan zal ze wel een rijke voetballer of bedrijfsleider ontmoeten en gelukkig trouwen he Lin jij kan er van, mee spreken.
  • Ibn Marouf

    6 jaar geleden
    Een zoveelste bewijs dat kennissen belangrijker zijn dan kennis!