AFP
Volledig scherm
© AFP

Meer dan 1,7 miljoen mensen zagen hoe onze Duivels Tunesië inmaakten

TV NieuwsHeel wat mensen bleven zaterdag thuis om de Rode Duivels komaf te zien maken met de Tunesiërs. Meer dan 1,7 miljoen kijkers stemden af op de doelpunten van Hazard, Lukaku en co.

4 reacties

  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Het blijft veruit de meest belangrijke bijzaak in het leven. De cijfers bewijzen dit. Kijk maar eens naar de collectieve gekte in een land, bij een goal of overwinning. Koning voetbal geeft wat het volk wil. Niets mis mee .... .
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ik kijk niet naar voetbal. Nooit geïnteresseerd geweest, maar krijg nu toch stilaan een degout van al het gedoe errond. Het lijkt wel of de massa er door begeesterd is op een manier dat zijn gelijke niet kent. Maar voor de rest staan ze te klagen over alles en nog wat. Het kostelijkste vindt ik dan het vreugdegehuppel. Echt onnozele manier om vreugde te beleven. Enfin, iedereen een goedemiddag toegewenst.
  • willem coopman

    6 jaar geleden
    Dit betekent meteen 4,3-miljoen niet naar keken en dat niet iedereen daar op zit te wachten. De overdreven belangstelling die de wereldbeker krijgt staat in schril contrast met wat andere evenementen krijgen.
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Zouden ook de anti- Belgen (splitsers) van de NVA en het VB het gewaagd hebben op stiekem voor hun nationale 'Belgische' ploeg te supporteren? Misschien... als ze zeker waren dat er geen andere partijgenoten het gezien hebben? Zo in het geniep met een klein Belgisch vlagje zwaaien... schichtig om zich heen kijkend? :)