"Dit is een belangrijke dag voor Antwerpen": ontdek hier de projecten die de ring weer leefbaar moeten maken

Het politiek stuurcomité van de Vlaamse Regering, de stad Antwerpen en de Antwerpse Haven hebben achttien leefbaarheidsprojecten voor de Antwerpse ringzone goedgekeurd. Samen is dat goed voor een investering van 1,25 miljard euro. Er zijn enkele overkappingsprojecten geselecteerd, maar ook fietsbruggen over de Schelde en de E17 én groen- en parkontwikkelingen. De Antwerpse actiegroepen reageren tevreden. 

252 reacties

  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens,dat is de mop van de dag.Is de staatsschuld bijna weggewerkt? Die steeg nochtans van 413 miljard euro in 2014 naar bijna 450 miljard euro vandaag. Bijna 8 miljard euro per jaar erbij.De pensioenleeftijd wordt verhoogd met 2 jaar. Gepensioneerden met een inkomen van 1200-1300 euro houden dankzij de jaarlijks 600 miljoen euro kostende taxshift,nu minder netto over dankzij N(V)-Blablabla.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Raar dat Marc Baeyens nu de woorden 'prestige project' niet in de mond wil nemen.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De N-VA hééft voor verandering gezorgd : de geld verspillende sossen staan aan de zijlijn, de pensioenen zijn (voorlopig) gered, de concurrentie kracht is gestegen, de staatsschuld is (bijna) weggewerkt, alle jobs kunnen zelfs niet worden ingevuld, de armsten verdienen meer, de Freya-facturen worden aangepakt, de immigratiestroom is onder controle, the money is nog steeds in the pockets van linkse organisaties die 'vechten' voor de armen ...
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Mijnheer Baeyens en Vermeersch de nva ging voor "verandering " zorgen weet je nog ? Er zijn jobs,jobs,jobs bijgekomen maar ondanks een indexsprong, zware besparingen , meer taxen, hogere btw,buitensporige dieselprijzen, is er geen geld voor dit project in tegendeel ,er is opnieuw een tekort van 3.7 miljard euro dus heren van verandering "where is our money ? "
  • Bruno Vermeire

    6 jaar geleden
    “Dit is een belangrijke dag voor Antwerpen”: ontdek hier de projecten die UW geldbeugel zullen ledigen ten voordele van mensen die het met minder moeten doen, vooral in de rest van het land.