Getty
Volledig scherm
© Getty

Nieuw onbeperkt aanbod van Proximus schendt netneutraliteit niet, vindt telecomwaakhond

Telecomwaakhond BIPT ziet in eerste instantie geen problemen in een nieuw aanbod van telecomoperator Proximus, waarbij gebruikers zo goed als onbeperkt kunnen gebruikmaken van enkele erg populaire socialemedia-apps.

6 reacties

  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Dus eigenlijk wordt de ene app goedkoper dan de andere qua internetverbinding-bandbreedte? Wanneer gaan we daarnaast leren beseffen dat die smartphone ook een communicatiemiddel is? Het is toonbeeld van goede manieren om bij binnenkomst meteen naar de eerste het beste stopcontact te zoeken want de batterij van de smartphone staat boven de elementaire beleefdheid van 'vragen of ze mogen opladen'. Millenials is niet 'mag ik opladen' maar 'waar is het stopcontact en werkt het wel'.
  • Patrick Jonkers

    6 jaar geleden
    Dat is geen aanbod. Gewoon "verslaafden" nog meer verslaafd maken. STOP dit asociale en gevaarlijk wordend "contakt".
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Bij Orange kan je al jaren zelf kiezen welke app je onbeerkt kan gebruiken naast Fb en Twitter. Zo revolutionair is het niet, enkel dat er veel meer apps in de korf zitten.
  • Marc Van Frankrijk

    6 jaar geleden
    En dan te bedenken dat ik hier in Frankrijk totaal onbeperkt mobiele data kan gebruiken voor minder geld dan dat. Enkel in het buitenland is mijn verbruik beperkt tot 25 Gig per maand.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Weeral rare beslissing. Netneutraliteit is belangrijk voor concurrentie, zeker nieuwe bedrijven. Als ik morgen een app maak dat binnen die categorie valt word ik gediscrimineerd omdat mensen mijn dienst niet onbeperkt kunnen gebruiken. De volgende stap kan zijn dat apps proximus betalen om onbeperkt te mogen gebruiken. Weten ze bij BIPT al wat internet is?