Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

Jonge moeder (35) overleden na dodehoekongeval in Brugge

Een 35-jarige vrouw die vanochtend omstreeks 6.15 uur met haar fiets betrokken raakte in een dodehoekongeval in Brugge, is overleden aan haar verwondingen. 

79 reacties

  • Rudi Van Daele

    6 jaar geleden
    Het zoveelste dodelijk slachtoffer, en wat wordt er aan gedaan ?
  • maike van gool

    6 jaar geleden
    dit moet stoppen!!! het hoeveelste dodelijk ongeval is dat al in korte tijd,wij zijn zwakke weggebruikers--ook vrachtwagens zijn vaak te gehaast-kijken zelf ook niet behoorlijk uit!!
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Buiten de infrastructuur zijn sommige reacties hier mede een deel van het probleem met de mentaliteit hier.. Oh een vrachtwagen laat de fietsers maar wachten, niet onlogisch maar als deelnemer in het verkeer en je mag doorrijden, rij je door. Mensen die in een auto of vrachtwagen zitten moeten een situatie toch kunnen inschatten gezien zij hiervoor wél een opleiding hebben gehad (rijbewijs)? Of is dit maar een formaliteit? Ongelukken gebeuren maar mentaliteit is serieus werk aan bij sommigen.
  • Daniel Declercq

    6 jaar geleden
    Dat kan geen dodehoekongeval zijn een vaste wagen personen wagen is toch ook geen nooit dodehoekongeval vracht wagen is het zelfde alleen oplegger is dat zo
  • Petrus De Schryver

    6 jaar geleden
    Wij gebruiken dit fietspad dagelijks, telkens weer moet je daar alert zijn voor rechts afslaand verkeer. Een van de gevaarlijkste kruispunten van het Brugse. Onze deelneming aan de getroffen familie.