AFP
Volledig scherm
© AFP

Landgenoot die in Bundesliga speelt: "Neymar moet ophouden bij het eerste contact te vallen"

WK voetbalNeymar laat zich bij contacten te gemakkelijk vallen. Hij moet een voorbeeld nemen aan Lionel Messi, die een stuk steviger op zijn benen staat. Dat vindt althans Neymars landgenoot Naldo, die carrière maakte in de Bundesliga.

18 reacties

  • Jasper deleu

    6 jaar geleden
    Wie vergelijk nu voetbal met wielrennen? Waar het tactisch geen enkele steek houd om te blijven liggen nadat iemand anders jouw omver rijd. Neymar haalt idd de snelheid uit het spel door neer te gaan maar dit is enkel omdat hij teveel dribbelt en tegenstrever belachelijk probeert te maken en dit dan ng op een niet effectieve manier. Ik vind het zelf straf dat de mensen dit nu pas zien. Sinds hij in psg de ploeg moet dragen valt dit immens op.
  • Carlos Coltrane

    6 jaar geleden
    Zoiets is makkelijk op te lossen, voetballers die zo overdreven theatraal vallen en uitschreeuwen van de pijn, 15 minuten laten revalideren buiten de lijnen. Dan maar 15 minuten lang spelen met 10 man. Bij de 2e keer 30 minuten buiten de lijnen houden. Precies wat Marnix vande Wiele zegt, wedden dat er geen vallende ziektes meer bestaan??
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Ronaldo en Neymar zijn beiden gespecialiseerd in dit stervende zwaan gedoe. In de Premier League word men door het publiek uitgefloten voor deze komedie. Neymar moest in Rusland reeds rood gekregen hebben hiervoor
  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    Neymar is een belachelijk arrogant ventje met zijn constant gejammer en gemekker die in zij vorige match rood had verdiend.
  • marnix vande wiele

    6 jaar geleden
    Spelers die zo vallen 10 minuten verplicht van veld voor verzorging. Ploeg 10 minuten met man minder. Vallende ziekte verdwijnt vanzelf