Pieters
Volledig scherm
© Pieters

Oeps, verkeerd geschakeld: auto knalt tegen gevel

7 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Sommige mensen zouden beter achteruit naar huis rijden.
  • Renaat Moerman

    6 jaar geleden
    inderdaad pijlsnel achteruit : als de wagen achteruit schiet, gaat je voet nog meer vooruit op het gaspedaal drukken, waardoor je volle bak achteruit gaat. Mijn Ford Mustang was hier ook levensgevaarlijk voor.
  • Desiré Vancraeynest

    6 jaar geleden
    cursus metsen volgen
  • Mario Adams

    6 jaar geleden
    "pijlsnel achteruit"... Dan moet je toch wel serieus gas geven.
  • Rudy van Wayenberge

    6 jaar geleden
    't zal wel de schuld van de auto zijn waarschijnlijk....hoe sommige mensen door het examen raken voor hun rijbewijs? onbegrijpelijk!
  1. Heeft felbesproken Rwandawet impact op transmigranten aan onze kust? "Vluchtelingen hebben van niets schrik”
    PREMIUM

    Heeft felbespro­ken Rwandawet impact op transmi­gran­ten aan onze kust? "Vluchte­lin­gen hebben van niets schrik”

    “Het is dweilen met de kraan open. We zullen net versterking nodig hebben de komende maanden.” In West-Vlaanderen wordt er bijzonder lauw gereageerd op de in het Verenigd Koninkrijk goedgekeurde Rwandawet. Transmigranten zonder verblijfsrecht zullen er overgevlogen worden naar Rwanda en zo hoopt de Britse premier Sunak mensensmokkel een halt toe te roepen. Mensenrechtenorganisaties staan op hun achterste poten, maar zullen er straks ook minder transmigranten door West-Vlaanderen trekken? Wij belden rond.
    Blankenberge, Middelkerke, Nieuwpoort, De Panne, Koksijde, Bredene, Oostende, Knokke-Heist, Brugge, De Haan
  2. “Ik riep, maar het was te laat. Hij stak me met een koksmes”: Lambrice (17) doet verhaal van massale vechtpar­tij die gefilmd werd door omstaan­ders
    PREMIUM

    “Ik riep, maar het was te laat. Hij stak me met een koksmes”: Lambrice (17) doet verhaal van massale vechtpar­tij die gefilmd werd door omstaan­ders

    De adrenaline is nog niet uitgewerkt, zegt hij. Maar het besef dat dit veel erger had kunnen aflopen, dat is wél binnengedrongen. De 17-jarige Lambrice werd maandagavond, tijdens een enorme vechtpartij aan het station van Geel, geraakt door een koksmes van maar liefst 25 centimeter groot. En dat terwijl hij een uit de hand gelopen ruzie juist wilde bedaren, vertelt hij nu aan HLN.
    Geel