(archiefbeeld)
Volledig scherm
(archiefbeeld) © Baert Marc

Treinverkeer Brussel-Noord ligt anderhalf uur lang stil nadat vandalen met stenen gooien

Het treinverkeer in Brussel-Noord heeft vanavond meer dan een uur  stilgelegen vanwege vandalisme. Enkele jongeren gooiden vanop een brug met stenen naar de passerende treinen. De politie kwam ter plaatse en gaf rond 19.45 uur groen licht om het treinverkeer terug te hervatten. 

71 reacties

  • jan paternoster

    6 jaar geleden
    De hamvraag: als ze spreken van jongeren, weten ze toch via "iets" dat het jongeren zijn... waarom geen beschrijving vàn die jongeren nu het nut heeft?? Niet verwijderen aub. Thanks x
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Al worden ze gepakt, hun weten heel goed hoe soft er mee wordt omgegaan.. Zolang er niet hard wordt opgetreden zullen die dingen blijven gebeuren!
  • Dirk Frimout

    6 jaar geleden
    Hoog tijd voor een nuttige staking.
  • Daniël Sieredzinski

    6 jaar geleden
    Ik geef je een tip nieuwe technologie voor microfoon aan overal hangen of verstoppen dat gaat kunnen geluid herkennen beveiligden dit bijvoorbeeld voor ongeval of hard te roepen of stiekem praten dat krijgen melden terwijl kunnen camera's te snel kijken of satellieten gebruiken.. Dat is bedoeling men idee hoor ;)
  • Daniël Sieredzinski

    6 jaar geleden
    Er zijn geen camera's daar hangen ?, nu al 2018 jaar dit is nu zover moeten klaarmaken voor de camera's hangen zoveel mogelijke he omdat 2018 jaar, later dan is 2020 dat is zwaarste meer slimmer technologie dingen.. "Belgat" dat genoemd ik nieuwe is betekent gat=dingen kapotmaken