Mariën
Volledig scherm
© Mariën

23-jarige motard in kritieke toestand afgevoerd na aanrijding in Dudzele

6 reacties

  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Het is opletten geblazen voor de motards, veel autobestuurders zijn het nog niet gewoon dat die tweewielers terug massaal op de weg zijn gekomen in het seizoen. Het is ook voor de motards zelf raadzaam om steeds vooruitziend en vooral defensief te rijden en desnoods de voorrang af te staan. Je staat trouwens maar op 2 wielen en je hebt geen koetswerk rond je! Het is beter te voorkomen dan te moeten genezen.
  • jan van coillie

    6 jaar geleden
    ik ben zelf motard altijd hetzelfde ik hou me aan de snelheid maar het lijkt wel dat ze ons niet willen zien! hopelijk snel beter voor die jongen
  • Eric Vanovermeire

    6 jaar geleden
    Mocht hij met de wagen gereden hebben dan bleef dit beperkt tot wat blikschade. Nu ja, ieder zijn keuze : de moto, mijn vrijheid. Sterkte !
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Spijtige zaak hoop op herstel voor die gast
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Veel sterkte en een spoedig herstel gewenst. Ben zelf al 35 jaar motard en doe dagelijks woon/werkverkeer met de motorfiets (uitgezonderd bij ijzel). De autobestuurders worden onachtzamer met de dag en zijn zelfs bereid om risico's te nemen met andermans leven om toch maar net iets sneller de baan op te rijden of toch maar die vrachtwagen in te halen terwijl je met de motor uit de andere richting komt. En nee, ik ben geen laagvlieger en tracht me overal aan de opgelegde snelheid te houden.