Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alle achtstefinalisten zijn nu bekend, enkel nog uitkijken wie groep wint bij Rode Duivels

WK voetbalDe zestien landen die geplaatst zijn voor de achtste finales op het WK zijn bekend. In de groep van de Rode Duivels moet vanavond enkel nog de beslissing vallen over wie de poule wint: België of Engeland. Een overzicht.

21 reacties

  • michel javor

    6 jaar geleden
    Kroatië heeft op dit moment het beste voetbal en het meest bekwame elftal om kans te maken op het WK. Met deze ploeg kunnen we van iedereen winnen. Onze 1/8 tegen Denemarken is slechts een kleine horde richting kwartfinale waar we spanje kunnen treffen. Ook niet onoverkomelijk.
  • Jan ickx

    6 jaar geleden
    Waarom niet terug loten na de groepsmatchen. Alle eerste van de groep in één pot en alle tweedes van de groep in andere pot en terug loten! Dan zijn all matchen van de groepsmatchen belangrijk en wordt er niet zo gespeculeerd zoals nu!!
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Die moeten niet meer spelen hoor, hebben volgens Globo hier al gewonnen,, hebben tot hiertoe ook al het sterkste voetbal laten zien volgens deze zender. Hoop op een serieuse afgang zodat ze daar eens met hun 2 voeten aan de grond komen want je word er gewoon misselijk van als je die bezig hoort.
  • Ivan de keukeleere

    6 jaar geleden
    duitsland moet zich al geen zorgen meer maken.....it's over
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Wat is dat nu voor zever, horroscenario? De toekomstige wereldkampioen moet in staat zijn élke ploeg te kloppen, ongeacht de loting.