Voor het eerst wordt tijdens de 48 urenstaking van de socialistische spoorbond die morgenavond om 22 uur van start gaat, bij het spoor de minimale dienstverlening geactiveerd.
Volledig scherm
Voor het eerst wordt tijdens de 48 urenstaking van de socialistische spoorbond die morgenavond om 22 uur van start gaat, bij het spoor de minimale dienstverlening geactiveerd. © Photo News

Morgen minimale dienstverlening tijdens 48 urenstaking bij spoor

Voor het eerst wordt tijdens de 48 urenstaking van de socialistische spoorbond die morgenavond om 22 uur van start gaat, bij het spoor de minimale dienstverlening geactiveerd. ACOD diende een stakingsaanzegging in omdat niet alle spoorpersoneel op de lijst met zware beroepen bij de openbare diensten staat.

32 reacties

  • Christel Smet

    6 jaar geleden
    Ze zijn daar weer hoor met hun privatiseren. Dan is er nog meer file wegens afschaffen en kan iedereen de wagen in stappen en de treinritten in de spits worden onbetaalbaar. Het rijdend personeel en de mensen die in ploegen werken vallen voor mij onder zware arbeid. De rest heeft geen recht b'van spreken.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Dat gaat wat worden, ben eens benieuwd... In Frankrijk werkt dat al jaren vrij goed.
  • Michel Gilson

    6 jaar geleden
    Wie dagelijks de trein op moet zal het zeker beamen : op een gewone dag is het al chaos, kommer en kwel bij de NMBS. Minimale dienstverlening ? Dat bieden ze reeds alle dagen aan, en soms nog veeeel minder !
  • etienne vijverman

    6 jaar geleden
    waarom de files nooit zullen opgelost geraken en toenemen .....het openbaar vervoer is onbetrouwbaar ......en kost alleen pakken geld aan de belasting betaler
  • Patrick Martens

    6 jaar geleden
    En wat als iedereen aangeeft dat hij staakt? Hoe gaan ze het dan oplossen?