Copyright : Geert De Rycke
Volledig scherm
© Copyright : Geert De Rycke

Dit verandert allemaal op 1 juli

Vanaf 1 juli veranderen er opnieuw een aantal dingen die invloed hebben op ons dagelijks leven. Zo gaat vanaf 1 juli de Leopold II-tunnel twee maanden volledig dicht en zullen bestuurders die achter het stuur betrapt worden met 1,8 promille in het bloed, verplicht een alcoholslot moeten laten installeren in hun wagen. Ook zullen in verschillende sectoren de lonen geïndexeerd worden. Een overzicht van alle veranderingen.

131 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    O ik dacht op 1 juli alles weer naar 1 juni teruggezet wordt...kwestie toch iets te veranderen, ministers moeten bezig blijven, zodat men ziet dat er "hard" gewerkt wordt volgens Peeters.
  • Lieven Roels

    6 jaar geleden
    nog nooit een nieuwe maatregel gelezen die een of andere taks afschaft zodat de gewone mens er ook iets aan heeft. Bijvoorbeeld op de energiefactuur staan er genoeg om uit te kiezen. Aja sorry mensen ben een gewone belg en geen politieker die in een ivoren toren woont.
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Het zijn de ouderen die bezopen rijden, de jeugd rijd al jaren veel en veel beter. Toch moeten die het bezuren. Weyts is onredelijk met een enorme bout los want een vijs kan je dat niet meer noemen.
  • jacqueline bax

    6 jaar geleden
    Dat van dat terugkommoment voor het rijbewijs vind ik nu eens een hele goede regel!!! Dat van de alcohol test verplichten in wagens van mensen die regelmatig gepakt worden met alcohol in hun lijf vind ik ook een hele goede.
  • Hubert Lescroart

    6 jaar geleden
    Het staat vast dat die Weyts de NV.a een héél pak stemmen gaat kosten , Bartje wordt wakker a.u.b.