iStock
Volledig scherm
© iStock

Gevecht met de airco: 4 op de 10 werknemers heeft het te warm op kantoor

BinnenlandHet is stralend weer en de komende dagen wordt het zelfs tropisch warm met temperaturen tot 30 graden Celsius. Op veel kantoren blazen de airco’s op volle toeren. Het gevecht met de airco is een bekende situatie: de ene collega heeft het bitterkoud, de andere is aan het puffen en zweten. Uit cijfers van Provikmo, de externe preventiedienst van HR-partner ADMB, blijkt dat vier op de tien werknemers het te warm heeft op kantoor.

6 reacties

  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Ik ervaar probleem als je naar buiten moet. Ineens 10 graden meer.
  • Sven Kerstens

    6 jaar geleden
    En zo zagen we en klagen we meer en meer over alles. Wees al content dat er airco en al de andere luxe is.
  • REDGY MARCHANDKORTRIJK

    6 jaar geleden
    wat dan met mensen die moeten buiten werken
  • Pieter Redant

    6 jaar geleden
    Inderdaad een steeds terugkerende discussie die kan worden vermeden als het aanvaardbaar zou zijn dat mannen er op warme dagen even zomers gekleed bijlopen als vrouwen: geen verplichte lange broek, gesloten schoenen, kousen, etc.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Veel vrouwen hebben het te koud omdat ze zich kleden naar een temperatuur van 30°, maw lichte kleedjes, niets te warm. Een man moet echter nog steeds met lange broek en hemd gaan werken. Dat die vrouwen er 's morgens eens aan denken dat het op kantoor 19-21 graden is en geen 30° zoals buiten, dan zouden ze het niet koud hebben. tegen koude kan je je kleden, als het te warm is kan je daar weinig aan doen.