Gilbert Bodart in de correctionele rechtbank van Brussel in 2014, waar hij terechtstond voor zijn aandeel in het gokschandaal rond gokchinees Zheyun Ye.
Volledig scherm
Gilbert Bodart in de correctionele rechtbank van Brussel in 2014, waar hij terechtstond voor zijn aandeel in het gokschandaal rond gokchinees Zheyun Ye. © Photo News

Ex-Rode Duivel Gilbert Bodart lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen

Ex-doelman Gilbert Bodart zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in Grâce-Hollogne de lijst trekken van de rechtse partij La Droite. 

25 reacties

  • Jean-Pierre Ribot

    6 jaar geleden
    Als privé persoon heeft deze man recht op met rust gelaten te zijn, maar als je een politiek ambt ambieert heeft de kiezer rech op informatie en kritisch zijn mening te uiten. Deze man zou nooit op een kiezerslijst mogen opkomen en dit zegt veel over een partij die zoiets doet.
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    En dat is allemaal toegelaten , Ze bedreigen iemand met de dood. En die is lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezing.
  • Ben Vandevenne

    6 jaar geleden
    Bij het lezen van de titel was ik misnoegd maar daarna toch gerelativeerd. Maakt het eigenlijk een verschil of deze man crimineel is of niet? Eens verkozen wordt iedereen crimineel of kent er iemand een eerlijk politicus?
  • LUC HIEL

    6 jaar geleden
    politiek of crimineel:alletwee vallen ze buiten de wet
  • HUBERT VANHOVE

    6 jaar geleden
    Een blanco strafregister is blijkbaar niet meer nodig om politieke ambities te hebben