Gomez en Hummels konden hun frustratie niet verstoppen.
Volledig scherm
Gomez en Hummels konden hun frustratie niet verstoppen. © REUTERS

Hummels in zak en as na vernedering: "Ik moest het afmaken. Dit doet heel, heel veel pijn" - Emotionele Löw: "Enorme ontgoocheling"

WK voetbalAls regerend wereldkampioen laatste worden in de groepsfase: pijnlijk. De Duitsers moeten na amper drie matchen hun koffers pakken en dat komt natuurlijk keihard aan in het Duitse kamp. Voor de microfoon van ZDF kon verdediger Mats Hummels zijn immense ontgoocheling niet verstoppen.

4 reacties

  • Leo Van Rillaer

    6 jaar geleden
    Net zoals Martinez hooghartig weigerde Nainggolan mee te nemen, weigerde de even hooghartige Löw Leroy Sane mee te nemen. Verdiende loon.
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    je zag het al in de oefenmatchen. Het vuur was er niet meer. Met België-Engeland krijgen we morgen een voorproefje van de finale. Wacht maar...
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Löw zijn vervaldatum is serieus verstreken en dat begint nu allemaal ineens hard te stinken. Zijn tactisch plan was van het niveau derde kleuterklas, had nu graag nog eens de commentaar van Raymond Goethals gehoord. Aai spelt viel te uug, dienen trainer.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Heel die ploeg was niet in zijn normale doen. Zelfs Joachim Löw niet. Geen enkele keer in zijn neus zien peuteren. Niet in zijn kruis aan het krabben. Hoogstens wat nagelbijten.