Ed Sheeran.
Volledig scherm
Ed Sheeran. © EPA

104 bomen worden niet gekapt: Düsseldorf geeft geen toestemming voor concert Ed Sheeran

MuziekDe gemeenteraad van Düsseldorf geeft geen toestemming voor een openluchtconcert van de Britse superster Ed Sheeran (27). Voor diens optreden op het parkeerterrein van de jaarbeurs zouden 104 bomen moeten worden gekapt om plaats te maken voor het podium. 

10 reacties

  • Fabienne Van Brussel

    6 jaar geleden
    Volgende week vrijdag ga ik naar een concert in de Esprit Arena ... kan tot 60.000 mensen aan. Geen idee waarom het nu persé in openlucht moest zijn waarbij bomen zouden moeten gekapt worden een verstandige jongen zoals Ed Sheeran zou beter moeten al betwijfel ik of hij het überhaupt wel zou weten
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Kan diene mens eens bij Janni passeren!
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Ik ben absoluut geen fan van de fanatieke groenen maar meer dan 100 bomen kappen voor een optreden vind ik toch wel echt te gortig. Er zijn andere plaatsen genoeg waar dat concert kan doorgaan.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    L@tomas hermans , slechte muziek??? Daarom dat hij al dat succes heeft ! Amai wil jou wel es horen zingen hoor voor een vol sportpaleis !!!!
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Terecht er zal toch elders ook wel ergens een plaats zijn ? Indien niet dan is er niks verloren aan dat optreden dat zowiezo alleen maar een hoop zever is