Bild.
Volledig scherm
Bild.

Duitse pers vernietigend na WK-exit: "Grootste blamage in geschiedenis" - "Als een slome bende naar de ondergang"

WK voetbalDe sensationele uitschakeling van de 'Mannschaft' op het WK komt bij onze oosterburen keihard aan. In de Duitse media is de kritiek vernietigend. Een overzicht.

57 reacties

  • j hm

    6 jaar geleden
    Verzadigde 'vedetten' die niet meer te motiveren waren en om nu Löw met alle schuld op te zadelen is zwak want die gast heeft buiten deze campagne al een geweldig parcours afgelegd! Geen enkele belgische trainer komt in de buurt..
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Een zeer 'raar' verloop zou hier een understatement zijn. Ze schoten gewoon te kort, punt. Maar natuurlijk gezien de titel die men moest verdedigen is dit zeer teleurstellend. Desalniettemin, als je naar het prijskaartje ziet wat er voor België op het veld staat zou je ook verwachten dat ze wereldkampioen worden en dat is tot op heden ook nog niet gelukt.
  • KAREL DE BONTRIDDER

    6 jaar geleden
    Dit was niet de wereldkampioen die we 4 jaar geleden bezig zagen.... Het was een totaal andere - onredderde- ploeg die zijn superieur balbezit niet kon omzetten in uitgespeelde kansen, laat staan doelpunten. Misschien zou nieuw bloed kunnen helpen in de toekomst?
  • Sandra Adriaens

    6 jaar geleden
    Ik hoop gewoon dat de Belgen dit WK gaan winnen. Of Zweden of Mexico. Liefst een outsider. Terug een WK winnaar zoals Brazilië, Spanje, Argentinië, Frankrijk ... het is wat saai aan het worden.
  • Luc VAN BEVEREN

    6 jaar geleden
    Nog grote show, na winnen tegen Zweden hahahaha. Liggen er nu uit.