BELGA
Volledig scherm
© BELGA

WK LIVE (27/6). Martínez die Courtois in doel laat staan: "Winnen tegen Engeland geen prioriteit" - Vermaelen: "Wij denken niet aan de tweede plaats"

WK voetbalHet WK voetbal is volop aan de gang, vandaag zijn we toe aan dag 14 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

31 reacties

  • Danny Yde

    6 jaar geleden
    yep, Vertonghen en alderwereld in de spits, zo voorkomen da ze eigengoal maken.
  • Herman Thys

    6 jaar geleden
    Alsof we japan efkes naar huis gaan spelen .
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Wat een flauw kul. Op staande voet buiten met die man. Spelen om te winnen en niet arrogant beginnen doen. Of wil hij oefenwedstrijden blijven spelen?
  • Joe Hoe

    6 jaar geleden
    Al aan het indekken voor eventueel verlies?
  • Matthias Verbeure

    6 jaar geleden
    Men moet gewoon die match gebruiken om de verdediging te testen en geen enkel doelpunt binnen te krijgen maar ook geen doelpunt te maken. Spelers die 1 gele kaart hebben, geen geel hebben maar wel makkelijk geel pakken en spelers die licht gekwetst zijn of rust kunnen gebruiken niet laten spelen. Een brilscore zou voor 1 keer perfect zijn en met een 2de positie zijn de kansen groot om pas een voorlopig zwak spelend Spanje of eventueel Kroatie tegen te komen in de halve finale.