Sennek
Volledig scherm
Sennek © ANP

Sennek neemt loopbaanonderbreking om aan muziek te werken

MuziekSongfestival-kandidate Sennek is volop bezig met nieuwe muziek. Zo hard zelfs dat ze haar job bij Ikea er even voor on hold zet. 

0 reacties

  1. Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn
    PREMIUM
    Muziek

    Tegenpolen trekken elkaar aan: waarom Billie Leyers en Jasper een goede match zijn

    “Er is altijd iets dat je aan je lief wil veranderen, maar we koesteren onze verschillen steeds meer.” Tegenpolen Billie Leyers (29) en Jasper Maekelberg (35) zijn al zes jaar een koppel, maar nu pas is hun allereerste muzikale baby geboren. Hun EP ‘Oh Yes’ is het bewijs dat ze muzikaal ook een magische match zijn. Met Oyesono hopen ze internationaal te touren. Maar daarnaast zijn ze een doodgewoon koppel dat kibbelt over huishoudelijke taken. “Jasper kan heel goed koken, maar hij doet het te weinig.”
  2. Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”

    Het zijn hoogdagen voor Berre Vandenbussche (23), artiestennaam: Berre. Woensdagavond trad de zanger op in een uitverkochte AB in Brussel, waar hij meteen z’n allereerste album aankondigde. “Het wordt een zeer persoonlijke plaat”, vertelde de artiest uit Schepdaal voor aanvang van de show. Hij geeft ons meer prijs over zijn nieuwe muziek, zijn grootste concert tot nu toe en de heimwee naar zijn ouders en vrienden. “Het succes kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor.”