Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Morgen laatste dag om je papieren belastingaangifte in te dienen

Belastingaangifte nog niet ingediend? Morgen is de uiterste termijn om dat te doen. Als u nog papieren belastingaangifte invult tenminste. Wie zijn belastingen invult via tax-on-web, heeft nog tijd tot 12 juli. 

7 reacties

  • Oli Gearius

    6 jaar geleden
    gvd, heb die pas vandaag gekregen! die lag bij mn buurman! dacht zoals vorige jaren dat het automatisch gebeurde wnt werkte toen als extra
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Jozef segers en wat dan met een levenverzekering,een lening,pensioensparen dat kunnen ze niet weten want dat kan ieder jaar verschillend zijn en andere onkosten. Je moe een voor ingevulde altijd na zein en bij invullen.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    ik heb die nog steeds niet gekregen !
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Jozef , als je met pensioen bent moet je enkel nakijken of het klopt wat ze jou hebben doorgestuurd . En dan afwachten wanneer je het terugtrekkende geld gaat ontvangen . Als je moet betalen zal het uiteraard véél vlugger gaan .
  • jacques berben

    6 jaar geleden
    Ben ik dan de enige die zijn belastingbrief niet meer moet invullen ? Op de aangifte stond netjes vermeld hoeveel mijn inkomen was en dat van mijn vrouw en hoeveel we terugtrokken. Pensioensparen stond er ook op vermeld. En indien er iets ontbrak, zoals een lening op uw huis b.v. kon je dit alsnog indienen, wat bij ons niet van toepassing is.