photo news
Volledig scherm
© photo news

Kinderen vervelen zich... en bellen brandweer om te zeggen dat huis met hond in brand staat

Twee kinderen uit Diksmuide hebben hun zomervakantie deze ochtend op een slechte manier ingezet. De kinderen verveelden zich al om 7.30 uur, dus vonden ze er niet beter op dan de hulpdiensten te bellen met de melding dat er dikke zwarte rook in hun huis hing en de hond opgesloten zat. Ze zeiden er ook bij dat er al rook op het kruispunt hing. 

23 reacties

  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    @Diane Hopelijk hebben ze er een En natuurlijk komen Familiale tussen bij kinderen jonger dan 12jaar!!Maar waarom centrale geen meer info aan moeder gevraagd heeft !
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En ik vrees dat de familiale verzekering hiervoor niet zal tussenkomen....
  • Rody Franks

    6 jaar geleden
    Wablief Jean? Zo een dingen zouden wij destijds NOOIT gedurfd hebben.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Er zijn gradaties...uit verveling de brandweer bellen zal nu vást de ouders een peperdure factuur opleveren maar onopgevoed schorem dat met stenen gooit uit verveling en zich schuldig maakt aan moordpogingen blijven gepamperd worden want die zijn immers kansarm,achtergesteld en vooral: géén vlámingen!De nood aan opvoedingskampen wordt nijpend!En politiek en justitie? Die stonden erbij en keken ernaar hoe onze maatschappij onleefbaar wordt door respectloze snotneuzen.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Dat kan gebeuren kinderen doen veel dat niet mag En brandweer kan als oefening zien Natuurlijk een les zodat nooit meer doen En ouder kan ook code zodoende kinderen niet kunnen bellen En ja centrale belt moeder maar vraagt enkel adres niet of er daar een brand of ongeval is Dus Beter zoiets dan erger!!