Het Moorkensplein in Borgerhout, waar het districtsbestuur zetelt.
Volledig scherm
Het Moorkensplein in Borgerhout, waar het districtsbestuur zetelt. © Laenen/HLN

Pinokkiotest: "N-VA-districten investeren volop in openbaar domein en groen, in tegenstelling tot Borgerhout"

PinokkiotestVolgens N-VA-schepen voor Financiën Koen Kennis investeren de Antwerpse districten waar N-VA mee in het bestuur zit, volop in openbaar domein en groen, "dit in tegenstelling tot Borgerhout", dat "nauwelijks investeert". Klopt dat laatste?

81 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    NV-Asociaal fungeert enkel als gedweeë, onderdanige butlers voor VOKA, dat minstens de perceptie wekte die partij gecharterd te hebben toen Muyters in 2009 Vlaams Minister van Financiën werd, kennelijk ONverkozen maar rechtstreeks vanuit VOKA geparchuteerd. Een der vele stuntelige camouflage paravents die daar omheen gezet worden is Kennis' "investering in het openbaar domein en groen".
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Kijk naar de dotatie per inwoner per district. En dan zie je dat de N-VA doet wat neoliberalen altijd doen. Het geld van de armen naar de rijken laten stromen. En als je met dat geld dan wat investeert in een rijke buurt met weinig inwoners dan haal je hoge cijfers per inwoner. En dan nog is het minder per vierkante km dan in Borgerhout. In die zin zijn de cijfers van de N-VA juist. Maar in hun juiste context beschamend.
  • Kurt Swinnen

    6 jaar geleden
    Dus weer een geval waar je de cijfers in iedere richting kan interpreteren. Als de SP.a doet wat de NV-A hier doet worden ze op dit forum afgemaakt... Toch opvallend veel positieve reacties nu... persoonlijk vind ik het altijd fout en flauw, als je de mensen wil bedriegen met cijfers, en dat doet iedere partij tegenwoordig...
  • Franky Vanhoof

    6 jaar geleden
    We hebben nood aan een echte groene partij! Een die voor milieu, natuur en tegen overbevolking is! Onze groene partij maakt alles kapot!
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Luc Vandeplas: misschien omdat nva constant leugens vertelt? Maar blijkbaar is dat niet belangrijk voor u, u zal toch op hen stemmen, zonder nadenken (want dat kan je niet). Maar belangrijk voor u is gewoonweg dat "roder" moet aangevallen worden. Zielig hoor Lucske