belga/photo news
Volledig scherm
© belga/photo news

Kris Peeters over Arco: "Als er geen oplossing komt, is dat omdat Bart De Wever dat niet wil"

CD&V-vicepremier Kris Peeters meent dat een oplossing voor de gedupeerde coöperanten van Arco er kan komen. "Het is een kwestie van politieke wil en moed, eerder dan een juridische of financiële kwestie", zei hij vandaag voor de camera van Villa Politica (één).

485 reacties

  • Raymond Claessen

    6 jaar geleden
    Peeterse toch, hoe laf kan je zijn om dit in de schoenen van BDW te schuiven. Je bent je partij in de vernieling aan het rijden. Doe zo voort. Nu de rooien nog, is nog makkelijker en dan... ligt de weg voor OVLD en NVA open.
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Alweer gedraagt de Grote Misleider zich als een lafaard in netelige kwesties, nochtans staat de oplossing voor Arco in het regeerakkoord. Om de schijn te redden steekt BDW nu zijn handen in de lucht met de woorden dat een oplossing de juridische toets van Europa niet zal doorstaan. Voor elk Arco-standpunt valt er iets te zeggen, maar wat is het standpunt van hypocriet De Wever ten gronde?
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Mijn Heerke Kris Peeters, zoek een andere job, Antwerpen? verloren voor U! Ga privé en niemand spreekt nog over U! . Vaarwel!!!
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Alweer gedraagt de Grote Misleider zich als een lafaard in netelige kwesties, nochtans staat de oplossing voor Arco in het regeerakkoord. Om de 800.000 Arco-coöperanten niet voor het hoofd te stoten, steekt BDW zijn handen in de lucht met de woorden dat een oplossing de juridische toets van Europa niet zal doorstaan. Voor elk Arco-standpunt valt er iets te zeggen, maar wat is het standpunt van hypocriet De Wever ten gronde?
  • Raymond Claessen

    6 jaar geleden
    Als de arco gedupeerden betaald worden door de belastingbetaler dan wil ik MIJN FORTIS aandelen, destijds 22.000 euro, ook terugbetaald krijgen. Was ook niet mijn schuld dat Leterme die bank opofferde. Ondertussen zit Yves in Stockholm, bij UNIA, een vetbetaalde job. Had hij nog het lef om e.e.a. terugbetaald te krijgen uit het verleden