REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

TT. Fellaini twee jaar langer bij Man United - "Lazio heeft akkoord met Silvio Proto" - Leya Iseka definitief naar Toulouse

VoetbalHet WK is vol aan de gang, maar dat betekent niet dat de clubs zich niet weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

4 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Waarom trekt Manchester United ook niet Harbaoui van Zulte Waregem aan ? Dan hebben ze meteen de twee grootste elleboogspecialisten in huis. Twee spelers die al jaren op geen voetbalveld meer hadden mogen staan !
  • Matheus Van den Berghe

    6 jaar geleden
    Ik zie hem ook graag bezig. Zowel fysiek als mentaal iemand waarmee je naar de oorlog kan. Moeilijk om tegen te spelen, haalt iedereen onderuit als 't moet, goed positiespel, scoort ook makkelijk. Goeie speler...
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    nen beer van een speler , ik zag hem gisteren graag bezig tegen de Engelsen.
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Allez die kan al op zijn 2 oren slapen en kan zich 100% op het WK concentreren. Hopelijk zijn er in onze selectie niet meerderen , want dit is nefast vr de betrokkenheid! Waarom toch deze onderhandelingen tijdens een WK en EK ! Regels aanpassen , transfers maar mogelijk een week na het WK of EK zodat iedereen zich kan focussen!! Kan toch niet moeilijk zijn!?