Filmmaker Michael Moore komt met documentaire over Trump.
Volledig scherm
Filmmaker Michael Moore komt met documentaire over Trump. © EPA

Eerste beelden: anti-Trump documentaire van Michael Moore verschijnt in september

FilmMichael Moore brengt op 21 september zijn documentaire uit over de Amerikaanse president Donald Trump. In een interview met Stepen Colbert in 'The Late Show' toonde de filmmaker, die er geen geheim van maakt een hekel te hebben aan Trump, de eerste beelden van 'Fahrenheit 11/9'.

10 reacties

  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Moore verdient veel respect. Hij kan ook aan de kant gaan zitten en niks doen zoals sommigen hier die een rozijn als brein hebben en fan zijn van al wat niet deugt.Als ze geen argumenten hebben om hun kinderachtig gedoe te staven over links dan beginnen ze over het uiterlijk. En dàt moet gaan stemmen? OMG.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    De waarheid doet pijn. Maar de volgelingen van Trump kun je hun ogen toch nooit openen. Ze kunnen het niet halen tegen gedocumenteerde feiten, geen fake news, feiten! En dan beginnen ze over uiterlijk...tja, een kind doet dat ook.
  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Rik stevens moore houd ons op een ludieke manier een spiegel mee. Is alles wat hij zegt correct? Neen natuurlijk niet. Maar jij vriend jij bent gewoon arrogant als je een oscar en gouden Palm winnaar een clown noemt....en dom ook.
  • guru rest

    6 jaar geleden
    Hedwig, wat heeft zijn idd uiterlijk te maken met de FEITEN die hij aanhaalt in zijn documentaire ? Zijn Bart de Wever of Liesbeth Homans misschien fotomodels ? Bepaald niet en dat doet ook niets terzake of je moet een erg klein kind zijn.
  • Jos De klos

    6 jaar geleden
    @hedwig: ja want Trump is echt een knapperd. Wat een dwaze opmerking.