photo_news
Volledig scherm
© photo_news

4 op de 10 Belgen zouden bedrijfswagen inruilen voor loonsverhoging

Bijna 40 procent van de Belgen zou een bedrijfswagen willen inruilen voor een loonsverhoging. Maar met dat geld zou bijna de helft van hen een eigen kleine auto kopen. Dat blijkt uit een bevraging van Partena Professional. “Een cash for car regeling zonder meer zal dus weinig effect hebben op het mobiliteitsprobleem”, klinkt het.

19 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Verlangen een loonsverhoging van 740 euro netto per maand ? hahaha onnozelaars ,pak die auto's gewoon af ,niet tevreden moeten ze maar afbollen en ander werk zoeken.
  • Benny De Keyzer

    6 jaar geleden
    In mijn dorp is het openbaar vervoeraanbod bedroevend en zelfs (bijna) onbestaande in het weekend. Doe daar eerst iets aan voor je mij dwingt om mijn salariswagen af te geven. En luc van der maelen: die bedrijfswagen is een deel van mijn loon, het is dus niet meer dan normaal dat ik meer loon krijg als ik die wagen zou inleveren. Stop met jaloers te bleiten en zoek zelf een job waar je een bedrijfswagen krijgt!
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Yeah right, aan wie hebben ze dat gevraagd? Groen?
  • jorg de clerck

    6 jaar geleden
    Dus jullie bedoelen een standaard instap model,zonder opties? Ik zal zelf wel mijn auto kopen. Ik hou niet van standaard voertuigen.
  • Filip Mier

    6 jaar geleden
    Feiten (uit verschillende bronnen nagekeken. Cijfers van 2016. Zoek het zelf op). Bedrijfswagens stoten gemiddeld minder uit dan privéwagens. Bedrijfswagens maken 15% uit van het totale wagenpark. slechts 8% van dat totaal zijn salariswagens. Denken jullie echt dat zij de oorzaak zijn van files en vervuiling. En voor wie klaagt geen bedrijfswagen te hebben, zagen jullie ook op mensen die meer verdienen als jullie? Zoek dan een betere job!