Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © AFP

Net na migratieakkoord EU: drie baby's verdronken voor Libische kust

Mogelijk zijn zo'n honderd migranten verdronken voor de kust van Libië nadat hun boot kapseisde. Dat hebben de Libische zeemacht en kustwacht gisteren laten verstaan. Onder de slachtoffers zijn drie baby's en drie kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. Opgelet: de foto onderaan het artikel is schokkend.

69 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Proficiat NGO's! Jullie zijn de reden dat die mesnen zoveel risico nemen omdfat JULLIE ze wel naar Europa brenge. Wel, je ziet wat er gebeurt met die MENSEN als jullie dan te laat komen! NGO's hebben bloed aan hun handen!
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    men wil het gewoon niet oplossen.de eu hoeft alleen maar de grenzen te sluiten en een periode het vertrek daar te verhinderen.moeten die daarvoor met honderden zijn?nee dacht ik,dat weet een kind.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    En dan zijn er nog altijd politieke leiders die ngo's willen beletten om die mensen te redden. Degene die menen dat de vluchtelingenstroom zal ophouden indien wij geen enkel illegale vluchteling aanvaarden als asielzoeker begrijpen niets van de uitzichtloze toestand waarin die mensen zitten. Ze zijn honderd keer liever illegaal in Europa dan staatsburger in een Afrikaans land.
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    stop de waanzin, draai de geldkranen toe, ginder en hier, de waanzinnige oversteek stopt want men heeft geen reden meer om over te steken...wij moeten werken en onze problemen oplossen, dat zij dat ook doen....
  • Els Houbrechts

    6 jaar geleden
    Mijn dochter van 6 en ik hebben nog maar eens gehuild bij het nieuws vandaag. Hoe leg ik haar zoiets onmenselijks uit?