Photo News
Volledig scherm
© Photo News

WK LIVE. Courtois die "schot van Januzaj wel had gepakt" vindt dat "we niet moeten onderdoen voor Brazilië" - Martínez: "Lukaku is volledig fit"

WK voetbalHet WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 16 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

60 reacties

  • Lieven De Weirdt

    6 jaar geleden
    Verlies tegen Wales kwam er door Wilmots en problemen met de verdediging. Daarom nu kiezen voor de moeilijker weg is echt bij de haren gerukt. Duivels kunnen elke ploeg aan zogezegd, behalve Colombia en Zwitserland dus, nu ja, het is hun keuze. Maar winst tegen Brazilie is wel nodig nu, anders heeft deze gouden generatie opnieuw gefaald.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Brazilië is net als Argentinië een land dat fel overroepen wordt. Ze teren nu nog steeds op de tijden van Pele en Maradona
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    roger reniers uw voorstel werd 20 jaar terug reeds uitgetest met zoals voorspeld een dramatisch verloop. Gevolg 27% meer terugspeelballen van op de eigen helft richting eigen doelman. Zonder van het laterale spel zonder diepgang te spreken !
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Courtois was bij de corners van Engeland zelf nogal twijfelachtig.
  • Herwig Huysmans

    6 jaar geleden
    Schrik moeten we van niemand hebben , het zal dit WK tussen , Uruguay , Kroatië ,Brazilië en België gaan ,valt België af neem ik er Engeland bij . Kijk maar naar de gemaakte goals en tegen goals dat zegt genoeg in elke competitie !!