3000 mensen betogen tegen het congres van de AfD.
Volledig scherm
3000 mensen betogen tegen het congres van de AfD. © EPA

Drieduizend mensen betogen tegen bijeenkomst extreemrechtse partij AfD in Duitse Augsburg

In de zuidelijke Duitse stad Augsburg zijn vandaag zowat drieduizend mensen samengekomen om te protesteren tegen een congres dat de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) daar houdt, aldus de politie en de organisatoren van het protest.

29 reacties

  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    De beste remedie om de vooruitgang van extreem rechts te stoppen in Duitsland is dat Merkel aftreed. Zij heeft eigenlijk voor het overdonderend succes van extreem rechts gezorgd.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Rechts gaat voor recht. En toch haalt dit nieuws de krant. In Duitsland wonnen ongeveer 90.000.000 Duitser. De betogers zullen bestaan uit steuntrekkers allerlei. Nietsnutten dus.
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Inderdaad Cor Dierckx , zoals je zegt : Extreem links zijn de mensen die niet moeten werken , leven van uitkeringen , steevast staan te betogen , en leven op de kap van de werkende bevolking , klopt , maar om volledig te zijn , moet je zeggen op het einde : de rechtse werkende bevolking .
  • Daniël Maenhaut

    6 jaar geleden
    links is links om er "bij te horen" . Rechts is de realiteit !!!
  • Roland Q

    6 jaar geleden
    Aah onze antifa vrienden zijn er weer. Wil de media anders een belichten waar hun mooie symbool vandaag komt? Je weet wel, het Antifascistische Aktion, de hooligans van de communisten in de DDR. Die zijn nog altijd voor hetzelfde soort Democratie. Alleen zij gelijk en anders de straat op en initimidatie...