.
Volledig scherm
. © AFP

Steeds meer Britten worden Belg, Duitser of Fransman

BuitenlandSinds het brexitreferendum hebben al duizenden Britten in tal van EU-landen paspoorten aangevraagd. Dat blijkt uit een onderzoek van BBC.

40 reacties

  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Wat zijn wij in de EU vooruit met een land dat alleen maar de voordelen wil maar niet de verantwoordelijkheden. De tol die de Britse burgers gaan betalen is immens dankzij bedrijven die wegtrekken en de koopkracht die onder druk zal komen te staan door de brexit. Hun politici die sowieso nooit Europa minded waren hebben de mensen schaamteloos met leugens misleid. Vandaar een enorme stijging van EU naturalisaties.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Ian Vandenbossche: Hebt u liever mensen die onze sociale zekerheid komen ondermijnen door niets bij te dragen?
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Ian VDB , wat ben je met al die vreemde armoezaaiers die nooit een cent zullen bijdragen en ons land naar de verdoemenis helpen ? Ik dacht dat je met een Brit die goed verdient veel beter af bent. Maar als jij, rijke Belg, al die armoezaaiers wil onderhouden, ga vooral je gang.
  • Jeaninne Bonduwe

    6 jaar geleden
    Ze lopen ook weg in engeland omdat het er vol zit met migranten. De brexit heeft er niks mee te maken. Praat eerst met de engelsen vooraleer men dergelijke artikels schrijft.
  • Ferdinand Van Bosmaele

    6 jaar geleden
    Alles is goed om hun vette lonen aan de EU instellingen te behouden! Stelletje hypocrieten!!!