Facebook/Lucille Holt
Volledig scherm
© Facebook/Lucille Holt

Buren bellen politie nadat 12-jarige jongen per ongeluk hun gazon maait

Toen de Amerikaanse Reginald (12) per ongeluk een deel van het gras van de buren maaide, belde de vrouw in kwestie meteen de politie op. Gelukkig bracht haar klacht het jongetje enkel maar extra klanten op.

10 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Dialogeren hoort er blijkbaar niet meer bij. Misschien zijn mensen daar en elders zo bang geworden dat ze geen praatje meer gaan maken.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Hij mag van geluk spreken dat hij niet neergeschoten is.
  • Wayne Hamilton

    6 jaar geleden
    Aan Ivan, zeg maar dat ze ze alle 5 niet meer hebben die Amerikanen, ik zou blij zijn ipv de politie te bellen, die jongen mag bij mij ook eens langs komen om mijn gras te maaien, ik wenste dat we hier in ons buurt ook zo iemand hadden !
  • Wesley Kenis

    6 jaar geleden
    Dat krijg je met al die bekakte gelovigen. Geloof is de grootste bron van afgunst. Ik mag dat van mijn geloof wel en plots ben ik diegene die moet boeten omdat het mijn oplevert wat jij niet mag hebben. Hypocriet gedrag is eigen aan elke godsdienst en word hier weeral bewezen: Direkt straffen zonder zelf moeite te willen doen en het gewoonweg te VRAGEN.
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Mijn volledige gazon mag hij rustig komen maaien. Wat een onnozel mens van daar de politie voor te bellen. Wel typerend voor hoe de mensen zich voelen heden ten dage, er zit blijkbaar niets sociaals meer in.