Een politieagent registreert asielzoekers bij hun aankomst in het zuidelijke Duitse Freilassing. Foto uit september 2015.
Volledig scherm
Een politieagent registreert asielzoekers bij hun aankomst in het zuidelijke Duitse Freilassing. Foto uit september 2015. © AFP

"Terugkeer van migranten loopt vooral in Duitsland zelf mis"

De terugkeer van reeds in de EU geregistreerde asielzoekers mislukt in Duitsland minder omwille van de bereidheid van het land van aankomst in Europa, maar meer omwille van problemen in Duitsland zelf. Dat schrijft de krant Welt am Sonntag op basis van het regeringsantwoord op een parlementaire vraag van oppositiepartij Linkspartei.

62 reacties

  • Johny Lapeire

    6 jaar geleden
    Er moest hier een Trump aan het hoofd verkozen worden in plaats van al de geldwolven. Eentj die de gatlikkerij aan zijn laars lapt, als ik Macron bezig zag werd ik misselijk.
  • Joseph Vande Reyd

    6 jaar geleden
    Tientallen jaren dikbetaal worden voor de verdragen en dan tot de conclusie komen dat ze er een potje van gemaakt hebben die dan gemakshalve doorgeschoven word naar de belastingbetalers.dank u klungelende bende onbekwamen .maar wel riante vergoedingen opgestreken,boven en onder de tafel
  • Michel Van Limbergen

    6 jaar geleden
    Wir schaffen das niemals dus laten we de verplichte solidariteit in Europa invoeren! Bovenop dit alles worden de anderen tot perfectie gedwongen terwijl hier alles in het honderd loopt. De doctrine van Merkel. Maak Duitsland terug groot.
  • Bernard Redpill

    6 jaar geleden
    Hilarisch. Al die jaren propaganda gemaakt dat massamigratie uit Afrika en het Midden Oosten een 'verrijking' was en nu komt de waarheid boven water: zelfs als je een pak geld geeft, zullen andere landen ze nog niet innemen.
  • Danny Jean

    6 jaar geleden
    Stop met die gasten alles gratis te geven met een levenslange uitkering erbovenop en de intocht stopt vanzelf.